ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απονομή Βραβείων Επιχειρηματικότητας «Κούρος 2008»

18:35 - 21 Νοε 2008 | Επιχειρήσεις
Πραγματοποιθηκε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά η τελετή της απονομής των Βραβείων Κούρος 2008, που διοργανώνει, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

 

Η επίσημη τελετή έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, με την παρουσία περίπου 500 προσκεκλημένων, κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου και με την ευγενική χορηγία της OTEplus, Eurobank EFG, της DIAGEO της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότηταςκ. Αριστείδης Μπελλές, στηνομιλία του και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, είπε, μεταξύ άλλων, ότι « Σήμερα επιβάλλεται όσο ποτέ, ο κάθε ηγέτης, είτε αυτός ηγείται μιας κοινωνικής ομάδας, είτε μια οικονομικής μονάδας, είτε μιας χώρας ολόκληρης, να αναλάβει τα καθήκοντα που ο ηγετικός του ρόλος του επιτάσσει.

Δηλαδή να ηγηθεί με αυτογνωσία, σύνεση αλλά και τόλμη .

Να εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Να μεταδώσει μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Να δώσει λύσειςπροκειμένου να ξεπερασθούν άμεσα τα προβλήματα με το μικρότερο δυνατό κοινωνικό κόστος.

Να χαράξει σωστές κατευθύνσεις και μακροπρόθεσμη στρατηγική έτσι ώστε να τεθούν οι βάσεις ενός μέλλοντος με υγιή ανάπτυξη, απαλλαγμένου από τα νοσηρά φαινόμενα της κερδοσκοπίας και της καταστροφικής απληστίας. »

Tο Βραβείο Ανάπτυξης & Καινοτομίας απένειμε οΥπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης στον κύριο ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο και κύριο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ , της εταιρείας E-SHOP GR A.E.

Το Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο απένειμε ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας στον κύριο ΜΑΡΚΟ ΒΕΡΕΜΗ, Πρόεδρο Δ.Σ. και κύριο ΑΛΕΞΙΟ ΒΡΑΤΣΚΙΔΗ, Διευθύνοντα Σύμβουλο, της εταιρείας UPSTREAM A.E.

Το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας στον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΚΟ, Πρόεδρο του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΣΑΚΟΣ.

Το ΒραβείοGREEN DREAMS - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ απένειμε ο Διευθ. Σύμβουλος της Eurobank EFG κ. Νικόλαος Νανόπουλος στους κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΛΑΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΛΕΜΕΤΑΚΗ και κα ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗ.

Το Βραβείο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ απένειμε ο ίδιος ο κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου στον κύριο ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΑΡΕΥ , Γενικό Διευθυντή και στον κύριο ΑΡΗ ΚΑΡΕΥ, Διευθύνοντα Σύμβουλο, της εταιρείας SIMPLY BURGERS.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.