ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Retailer of the year η Carrefour Μαρινόπουλος

17:40 - 25 Νοε 2008 | Επιχειρήσεις
Ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος αναδείχθηκε Retailer of the Yearστα βραβεία του κλάδου του λιανεμπορίου Retail Business Awards 2008, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008. Παράλληλα, η Carrefour Μαρινόπουλος απεκόμισε δύο ακόμα ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Στασινούλιας, Διευθύνων Σύμβουλος αναδείχτηκε Retail Manager της χρονιάς και το κατάστημα Carrefour Αμαρουσίου απέσπασε το βραβείο καλύτερου Retail Store-Supermarket. Το μεγάλο βραβείο Retailer of the Year παρέδωσε στον κ. Βασίλη Στασινούλια ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Βλάχος.

Τα βραβεία Retail Business ξεκίνησαν το 2002 και διοργανώνονται από τον εκδοτικό οργανισμό Direction Α.Ε. σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ) και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Στόχος των Retail Business Awards αποτελεί η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του ελληνικού λιανεμπορίου, μέσω της επιβράβευσης των ανθρώπων και των εταιριών του κλάδου και η συμβολή στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων προς μία κατεύθυνση ανταγωνιστική, καινοτομική και αναπτυξιακή.

Το βραβείο Retailer of the Year αποτελεί το σημαντικότερο της διοργάνωσης κι αναδεικνύει την κορυφαία λιανεμπορική επιχείρηση της χρονιάς βάσει της συνολικής της τοποθέτησης στην αγορά, τη σχέση της και την εικόνα της προς τον καταναλωτή και την υγεία των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

Το Retail Manager απονέμεται στον πιο αποτελεσματικό Manager του ελληνικού λιανικού εμπορίου εξετάζοντας τόσο την ευρηματικότητα όσο και τα αποτελέσματα των ενεργειών του για την εταιρία.

Τέλος, το βραβείο Retail Store-Supermarket απονέμεται στο καλύτερο κατάστημα της χώρας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, το positioning και την επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.