ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία νέα καταστήματα Κωτσόβολος στην περιφέρεια

18:50 - 16 Δεκ 2008 | Επιχειρήσεις
Τρία νέα καταστήματα franchise στην ελληνική περιφέρεια εγκαινίασε ο Κωτσόβολος διευρύνοντας το δίκτυό του. Παράλληλα, σχεδιάζει το άνοιγμα περισσότερων franchise στο άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, στις 4 Νοεμβρίου η εταιρία εγκαινίασε ένα κατάστημα στην Κεφαλλονιά, ενώ ακολούθησε μόλις ένα μήνα μετά στις 4 Δεκεμβρίου, το franchise κατάστημα στην Τρίπολη. Οι ενέργειες επέκτασης του δικτύου συνεχίστηκαν και μόλις χθες Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, ένα νέο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Πρέβεζα, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό καταστημάτων σε 90, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να βρουν κοντά τους ένα κατάστημα της αλυσίδας σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ο κος. Δημήτρης Αβραάμ, Διευθυντής δικτύου καταστημάτων, δήλωσε: «Κάθε νέο άνοιγμα καταστήματος franchise μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς μπορούμε να εξυπηρετούμε όλο και περισσότερους καταναλωτές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και να τους προσφέρουμε κορυφαία ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη σε ασυναγώνιστες τιμές. Το δίκτυο καταστημάτων ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ με 19 franchise και συνολικά 90 καταστήματα, προσφέρει μοναδική πρόσβαση και άψογη εξυπηρέτηση σε προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους καταναλωτές ανά την ελληνική περιφέρεια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.