ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στο Athens Heart

18:44 - 18 Δεκ 2008 | Επιχειρήσεις
Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε ο Κωτσόβολος στις 18 Δεκεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 180. Η διεύρυνση του δικτύου συνεχίζεται με μία ακόμη δυναμική παρουσία στην αγορά, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας.

Σε έναν ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό χώρο που καταλαμβάνει 2.000τ.μ., ο Κωτσόβολος δίνει μία νέα διάσταση στις αγορές προϊόντων μέσα από μία τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Μία μοναδική εμπειρία αγορών ξεπροβάλλει στο Athens Heart, εκεί όπου χτυπά η ‘καρδιά’ της τεχνολογικής εξέλιξης με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε απίστευτες τιμές και με μοναδικούς όρους πληρωμής για την ημέρα των εγκαινίων και όχι μόνο.

Ειδικά για τις 18 Δεκεμβρίου, ο Κωτσόβολος προσέφερε χριστουγεννιάτικες τιμές για όλους τους επισκέπτες του νέου καταστήματος. Στο τμήμα των τηλεοράσεων, οι πελάτες μπορούν να βρουν τηλεοράσεις LCD 32΄΄ με τιμές μόνο από 299 ευρώ μετρητοίς ενώ πολλά ακόμη προϊόντα διατίθενται σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Ο κος. Fernando de Vicente, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Dixons στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε:

«Το νέο μας κατάστημα στο υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο που στολίζει την πρωτεύουσα, δημιουργεί ένα νέο προορισμό και μία απαράμιλλη εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, με μοναδικά προϊόντα σε ασύγκριτες τιμές. Ο ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας μέσα από τους πιο συμφέροντες όρους πληρωμής για να διευκολύνει τις αγορές τους. Με συνολικά 91 καταστήματα πλέον, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή για να του παρέχει ό,τι επιθυμεί με άψογη εξυπηρέτηση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.