ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΟΤΕ Χορηγός στην Cisco Expo 2009

16:12 - 06 Μαϊ 2009 | Επιχειρήσεις
Τη Cisco Expo 2009 στήριξε ως Πλατινένιος χορηγός ο ΟΤΕ, συμμετέχοντας για ακόμη μια φορά στο διάλογο για τις σύγχρονες εξελίξεις στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο συνεδριακό χώρο, ο ΟΤΕ παρουσίασε τις λύσεις ΟΤΕbusiness. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παροχή λύσεων μέσω του IP MPLS VPN του ΟΤΕ και στην παροχή Διαχειριζόμενων Λύσεων (Managed Solutions), λύσεων δηλαδή που συνδυάζουν την παροχή υπηρεσιών ICT / Systems Integration και δικτυοκεντρικών υπηρεσιών διαχείρισης & λειτουργίας (Managed Telecom & Network Services).Έτσι, ο ΟΤΕ ανταποκρινόμενος στα μέτρα και τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης προσφέρει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα για μείωση των λειτουργικών εξόδων και των αναγκαίων επενδύσεων.

Στη Cisco Expo 2009 συμμετείχε, ως κεντρικός ομιλητής, ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Προϊόντων & Marketing του ΟΤΕ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, με θέμα «From Telecom services to Managed Solutions: An evolutionary process», ο κ. Φαλάγγας, τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την αγορά, μία σχέση συνεργασίας, ένα ανοιχτό συμβόλαιο με το οποίο οι επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία του ΟΤΕ, αλλά και την ευρύτητα των επιλογών που τους παρέχουμε. Για εμάς στον ΟΤΕ, η τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπορεί να αποτελέσει τον καταλυτικό παράγοντα που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και στη μετάβασή τους σε ένα πιο υγιές οικονομικό περιβάλλον».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αναπτύχθηκε και το θέμα «Από τις Ενοποιημένες Επικοινωνίες στην Αποθήκευση: Οι ευκαιρίες για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις», όπου στο πάνελ συμμετείχε από πλευράς ΟΤΕ ο κ. Δημήτρης Σαλπέας, Systems Integration Services Section Manager του ΟΤΕ.

Η Cisco Expo, αποτελεί μια επιτυχημένη διοργάνωση του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών η οποία πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. Στην φετινή διοργάνωση,που είχε θέμα “Collaborate, Innovate, Experience”, φιλοξενήθηκαν περισσότερες εφαρμογές και λύσεις για τις κάθετες αγορές, καινοτομίες ερευνητών, παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές αλλά και ανοιχτές συζητήσεις και πάνελ με υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.