ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοβουλία του ΤΤ: «Κοινωνία Ευθύνης-Παιδεία»

18:04 - 11 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Η πρωτοβουλία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να προσφέρει σχολικό εξοπλισμό στους μαθητές ’ Δημοτικού όλης της χώρας παρουσιάστηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. ’γγελος Φιλιππίδης, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. ’ρη Σπηλιωτόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιαστήκαν αναλυτικά οι λεπτομέρειες της προσφοράς, που υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας: «Κοινωνία Ευθύνης-Παιδεία».

Ο πρόεδρος του ΤΤ, ’γγελος Φιλιππίδης, σημείωσε σχετικά:

«Σε μία εποχή που πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη, η χαρά του γονιού να πηγαίνει το παιδί του στην Α’ Δημοτικού συνοδεύεται και από κάποια βασικά έξοδα για τις νέες ανάγκες του παιδιού του, μία σχολική τσάντα (back-pack) μία μολυβοθήκη, χαρακάκια, ξύστρα, μολύβια.

Εμείς λοιπόν σαν Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θέλουμε αυτή η χαρά να μη συνοδεύεται από τον προβληματισμό του κόστους. Ξέρουμε ότι πολλοί γονείς ακόμη και για αυτά τα βασικά σήμερα έχουν οικονομικό πρόβλημα. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδάκια της χώρας την σχολική τσάντα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μαζί μετη βασική ύλη και με ένα παραμύθι που έχει σχέση με την αποταμίευση.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μας έκανε την τιμή να συνδράμει το Υπουργείο του στην οργάνωση όλης αυτής της ενέργειας, γιατί καταλαβαίνετε ότι εκτός από την προμήθεια υλικού, υπάρχει μεγάλη οργάνωση από πίσω που περιλαμβάνει το μοίρασμα εγκαίρως όλου αυτού του υλικού σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται αυτή η δυνατότητα σαν Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να δώσουμε τη χαρά στους γονείς των οποίων τα παιδιά θα πάνε στην Α’ Δημοτικού και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Σπηλιωτόπουλο που μας βοηθά σε όλη αυτή την οργάνωση.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.