ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ING Ελλάδος: Μνημόνιο συνεργασίας με την Eureko/Interamerican

18:18 - 16 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Η ING Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέχεια των ανακοινώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Ιανουαρίου 2009, ότι δεν θα αναλαμβάνει νέους κινδύνους στο τομέα της υγείας. Σε ευθυγράμμιση με το στρατηγικό πλάνο “Back to Basics” , όπως αυτό ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Απρίλιο, η ING Ελλάδος θα εστιάσει στο κύριο κορμό εργασιών του ING Group που είναι οι ασφάλειες ζωής και οι συνταξιοδοτικές υπηρεσίες.
Η ING Ελλάδος θα συνεχίσει να διαθέτει προϊόντα υγείας άλλων παρόχων. Για το λόγο αυτό, ηING υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Eureko/Interamerican για τη διάθεση νοσοκομειακών προγραμμάτων. Μέσω αυτής της πενταετούς συμφωνίας, η ING θα προωθεί το σύστημα υγείας Medisystem μέσω του δικτύου πωλήσεων της στην Ελλάδα.

H συνεργασία αυτή καθώς και οι συνεργασίες προώθησης και διάθεσης νοσοκομειακών προγραμμάτων που θα ακολουθήσουν αφορούν τα νέα συμβόλαια που θα πραγματοποιηθούν από το 3ο τρίμηνο του 2009 και μετά.

Για τους υφιστάμενους πελάτες της ING δεν αλλάζει τίποτα. Η ING Ελλάδος θα συνεχίσει να τους εξυπηρετεί, παρέχοντάς τους τις ίδιες υπηρεσίες υγείας και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τους προσφέρονται σήμερα.

Το Medisystem είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών υγείας, το οποίο λειτουργεί στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 10 χρόνια. Προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υγείας μέσα από ένα δίκτυο 1.100 συμβεβλημένων ιατρών, 187 διαγνωστικών κέντρων και νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα καθώς και 24ωρη εξυπηρέτηση άμεση ιατρικής βοήθειας.

Η ING διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μερίδιο αγοράς στον τομέα ασφαλειών ζωής στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνοντας και το μερίδιο αγοράς της ΙΝG Πειραιώς), ενώ λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1980.  Στοχεύει στην απόκτηση ηγετικής θέσης στην παροχή αμιγώς ασφαλιστικών υπηρεσιών ζωής και ολοκληρωμένων συνταξιοδοτικών λύσεων στην Ελλάδα, κάνοντας χρήση της παγκόσμιας εμπειρίας και τεχνογνωσίας της στη δημιουργία και διαχείριση προϊόντων υψηλών απαιτήσεων που εστιάζουν στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.