ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το site της ΕΕΑΑ απαντάει σε απορίες για ανακύκλωση στον μπλε κάδο

20:48 - 17 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Σε ένα ολοκαίνουργο διαδικτυακό τόπο, www.herrco.gr, προχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις ενημερωτικές δράσεις που εφαρμόζει και να διευρύνει την επικοινωνία με το ευρύ κοινό. Ο διαδικτυακός τόπος που βρίσκεται από σήμερα στο αέρα διακρίνεται για την νέα σύγχρονη αισθητική του, την αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας, των έργων της και του γνωστού Συστήματος ανακύκλωσης με τους μπλε κάδους.

Η αναζήτηση πληροφοριών για τα υλικά που δέχεται ο μπλε κάδος και τον βέλτιστο τρόπο συμμετοχής στο Σύστημα γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ υπάρχει πλούσια θεματολογία γύρω από την ανακύκλωση συσκευασιών γενικότερα και τα οφέλη της. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί με ευελιξία να περιηγηθεί σε τομείς δραστηριοτήτων της εταιρείας, να ενημερωθεί για το ισχύον νομικό πλαίσιο εφαρμογής συστημάτων ανακύκλωσης στη χώρα μας και να πληροφορηθεί για τα αποτελέσματα του Συστήματος που εφαρμόζει η ΕΕΑΑ κατά έτος. Παράλληλα, στην ειδική κατηγορία “Νέα - ’ρθρα”, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη του Συστήματος και της εταιρείας, καθώς και την ανάπτυξη των έργων της μέσα από τα πρόσφατα Δελτία Τύπου.

Ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη είναι, επίσης, η μηχανή αναζήτησης των δήμων που έχουν ενταχθεί στο Σύστημα που στοχεύει στη διευκόλυνση των πολιτών για τη δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευασιών στο δήμο τους. Επιλέγοντας νομό και δήμο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα πληροφορηθεί άμεσα για το αν δήμος του έχει αναπτύξει Σύστημα μπλε κάδων και, σε θετική περίπτωση, να ενημερωθεί επίσης για τα αποτελέσματα του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στο οποίο εντάσσεται ο δήμος του.

Από τις νέες ιστοσελίδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πληροφορίες για τους μικρούς φίλους της ανακύκλωσης. Μέσα από ένα ευχάριστο και απλό διαδραστικό παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν τα υλικά που δέχεται ο μπλε κάδος και εκπαιδεύονται για τα αντικείμενα που δεν ανακυκλώνονται. Μετακινώντας τον μπλε κάδο που εμφανίζεται στην οθόνη, τα παιδιά- συλλέγουν πόντους ανάλογα με το αν επιλέγουν να ρίξουν τα σωστά υλικά στον κάδο.

O νέος διαδικτυακός τόπος της ΕΕΑΑ σχεδιάστηκε με τη λογική να αποτελέσει μία φιλική και εύκολη επιλογή για το χρήστη, που επιθυμεί να ενημερωθεί για την ανακύκλωση και το Σύστημα των μπλε κάδων. Ο υπάρχων ιστότοπος εξελίχθηκε αισθητικά με νέα γραφιστικά και εικόνες, αναβαθμίστηκε τεχνικά και υιοθέτησε ένα πλούσιο μενού, με στόχο ναπροσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες στον επισκέπτη και να απαντήσει σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.