ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνίες στην Κίνα για την Air Liquide

16:35 - 18 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Ο τομέας Ηλεκτρονικής της Air Liquide ενισχύει σημαντικά την ηγετική του θέση στην αγορά, υπογράφοντας συμβόλαια με δύο από τους κορυφαίους κατασκευαστές TFT-LCD στον κόσμο, τονΌμιλο Beijing Oriental Electronics Technology (BOE) και τη Tianma Microelectronics Co. Ltd. Σε συνέχεια της υπογραφής των δύο αυτών σημαντικών συμφωνιών, η Air Liquide θα επενδύσει 25 εκατ. ευρώ σε μία Μονάδα Διαχωρισμού του Αέρα για να προμηθεύσει την BOE, την Tianma και την ευρύτερη, ιδιαίτερα δυναμική, αγορά της περιοχής Chengdu (Sichuan) της Κίνας.

Αρχικά, η επένδυση αυτή θα επιτρέψει την εγκατάσταση της Air Liquide στην περιοχή Chengdu, μία από τις πλέον σημαντικές αγορές της Ν.Δ. Κίνας ενώ, παράλληλα, αντικατοπτρίζει την δέσμευση της να συνεισφέρει στην οικονομική ανοικοδόμηση της περιοχής Sichuan που είχε πληγεί από τους σεισμούς. Στο παρόν οικονομικό περιβάλλον, αναδυόμενες οικονομίες υψηλής τεχνολογίας όπως η Κίνα αποτελούν μακροπρόθεσμα σημαντικούς μοχλούς ανάπτυξης για τον Όμιλο.

Πιο αναλυτικά, η Air Liquide και η BOE υπέγραψαν πρόσφατα μία μακροπρόθεσμη συμφωνία για την προμήθεια της νέας μονάδας της BOE για την κατασκευή ημιαγωγών για TFT – LCD, 4.5-γενιάς στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας στο Chengdu, στην πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Air Liquide θα αναλάβει την εξολοκλήρου προμήθεια της μονάδας σε ότι αφορά στα αέρια carrier (άζωτο, οξυγόνο, υδρογόνο και αργόν), στα ειδικά αέρια, στη Διαχείριση των Αερίων καθώς και στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις για την προμήθεια των αερίων.Η απόφαση της BOE να επιλέξει την πλήρη λύση της Air Liquide είναι απόρροια της μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομίλων. Παράλληλα, η Tianma Microelectronics ανέθεσε στην Air Liquide την προμήθεια όλων των αερίων carrier για την εκπόνηση του προγράμματος παραγωγής TFT-LCDς 4.5-γενιάς στο Chengdu. Είναι η πρώτη φορά που η Air Liquide συνεργάζεται με την Tianma.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.