ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βγενόπουλος: Η Olympic Air προσφέρει νέες ευκαιρίες στον τουρισμό

16:47 - 18 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Η λειτουργία τηςOlympic Air από τον Οκτώβριο θααναβαθμίσει τις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού κλάδουπροσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε μαζί με τη διοίκηση της Olympic Air στους αντιπροσώπους φορέων που εκπροσωπούν τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου.

Στην ομιλία του ο κ. Α. Βγενόπουλος υπογράμμισεότι η «λειτουργία τηςOlympic Air από τον Οκτώβριο θααναβαθμίσει τις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού κλάδουπροσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας, είπε, είναι να δημιουργήσουμεμια νέα αεροπορική εταιρεία που θα συνδυάζει την αίγλη της παράδοσης, με την σύγχρονη τεχνολογία στον αεροπορικό τομέα.»

Στην προσπάθεια αυτή, πρόσθεσε,  «ζητάμε την συμμετοχή του κοινού που ήδη έχει επιλέξει τις στολές του ιπτάμενου προσωπικού και συμμετέχει και σε άλλες διαδικασίες βασικών επιλογών, αλλά και των επαγγελματιών που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο.

Η εμπλοκή στην υπόθεση  της Ολυμπιακής ξεκίνησε για την MIG σαν μια συναισθηματική απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της παλιάς εταιρείας και προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό από το διαφαινόμενο κλείσιμό της. Αναδείχθηκε όμως σε  αποστολή που ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες.Γι αυτό ζητάμε από όλους να συμμετέχουν μαζί μας στη δημιουργία της νέας εταιρείας και είμαστε περήφανοι γιατί η  έκκλησηαυτή συγκεντρώνει μέχρι στιγμής μεγάλη αποδοχή.»

«Ειδικά οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα έχουν προνομιακή θέση στην προσπάθεια αυτή, είπε ο κ. Βγενόπουλος, καθώς η νέα εταιρεία αλλά και η πολιτική της MIG θα προσφέρει ευκαιρίες που θαβελτιώσουν την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους».

Ο κ. Α. Βγενόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «η MIG και η Marfin Egnatia Bank παρακολουθούν στενά τις εξελίξειςστον τουρισμό και μετά τη λήξη της θερινής περιόδου θα πάρουν τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστούν, στο μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί, ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιπτώσεις, εάν υπάρξουν, της διεθνούς κρίσης.»

Μετά την ομιλία του Α. Βγενόπουλου, πολλοί από τους συμμετέχοντες πήραν τον λόγο διατυπώνοντας ερωτήσεις, προτάσεις και ιδέες για τη λειτουργία της νέας αεροπορικής εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.