ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alba: Παρουσίαση προγραμμάτων Professional MBA, MBA in shipping και MBA in banking

18:46 - 18 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
To ALBA Graduate Business School διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμμάτων Professional MBA, MBA in Banking (σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών) και MBA in Shipping για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 και ώρα 18.30μ.μ. στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς (Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου).

Μία ομάδα από καθηγητές, αποφοίτους και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών, σχετικά με το ALBA και τα Προγράμματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία Προγράμματα έχουν πιστοποιηθεί από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων The Association of MBAs (AMBA), όπως όλα τα προγράμματα MBA του ALBA.

Όπως κάθε χρόνο, το ALBA Graduate Business School, στην προσπάθειά του να προσελκύσει αιτήσεις με καλές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές επιδόσεις ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων, προσφέρει έναν αριθμό υποτροφιών σε επιλεγμένους υποψήφιους συγκεκριμένων προγραμμάτων. Σημειώνεται επίσης ότι οι υποψήφιοι για όλα τα προγράμματα, εφ’ όσον το επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα λήψης σπουδαστικού δανείου με ευνοϊκούς όρους από Τράπεζες, με τις οποίες το ALBA έχει συνάψει ειδική συμφωνία.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Τέτα Αρβανίτη, τηλ: 210 8964531, e-mail: [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ALBA υπάρχουν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.