ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία διανομής της ITWAY Hellas με την Check Point

17:11 - 25 Ιουν 2009 | Επιχειρήσεις
Η ITWAY Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία στον χώρο τωνsecurity gateways, Check Point. Η Check Point είναι η πρωτοπόρος εταιρία η οποία ουσιαστικά δημιούργησε την έννοια του Firewall, που ανέπτυξε τα πρώτα πλέον ασφαλή Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN’s) και που πρώτη από όλες άρχισε να επιθεωρεί τα δεδομένα της διακινούμενης πληροφορίας που βρίσκονται εντός του Application Layer. Για όλες τις καινοτόμες λύσεις της, η Check Point είναιη πλέον αναγνωρίσιμη εταιρία στον χώρο του IT Security και βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των εταιριών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ΙΤWAY Hellas και η Check Point θα συνεργαστούν με γνώμονα την αύξηση του μεριδίου στον Enterprise Market αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην αγορά του Small and Medium Business, ακολουθώντας την στρατηγική του κατασκευαστικού οίκου, ο οποίος έχει εστιάσει επενδύοντας τεχνολογικά σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία συνεργατών. Επίσης, καινοτόμες τεχνολογίες όπως Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (Unified Threat Management – UTM) για Virtual Gateways, νέες λύσεις όπως End Point Security με single agent καθώς επίσης και νέες ισχυρές συνεργασίες όπως Check Point – NOKIA security gateways, κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντικό να ισχυροποιούν την θέση της Check Point μέσω του δικτύου συνεργατών στην αγορά ασφάλειας.

Η ITWAY Hellas έχοντας εμπειρία στην ανάπτυξη καναλιών πιστοποιημένων συνεργατών, ακολουθώντας την ξεκάθαρη πολιτική της διανομής και εκμεταλλευόμενη και την μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία της Check Point με τον όμιλο ITWAY Group S.P.A., είναι έτοιμη να βοηθήσει κάθε νέο συνεργάτη που είναι σε θέση να διακρίνει την ευκαιρία που δίνεται ακολουθώντας τις κορυφαίες λύσεις Check Point.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.