ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citi: 129.000 ευρώ προσέφερε το πρόγραμμα «Νοιάζομαι» στο 1ο εξάμηνο του 2009

22:40 - 24 Ιουλ 2009 | Επιχειρήσεις
Με τη συγκέντρωση του ποσού των 129.000 ευρώ συμπληρώθηκε με επιτυχία το 1ο εξάμηνο του προγράμματος«νοιάζομαι», το οποίο πραγματοποιείται από τη Citibank με στόχο την υποστήριξη του έργου των Συλλόγων Ελπίδα και ΕΛΕΠΑΠ. Μέσω του προγράμματος η Citibank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των καρτών της να συμβάλλουν στην ενίσχυση των δυο σωματείων, αφού με κάθε αγορά που πραγματοποιείται με κάρτες Citibank, η Τράπεζα δίνει 0,05 Ευρώ στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία επιβάρυνση των κατόχων των καρτών.

Η Ελπίδα θα διαθέσει το ποσό των 64.500 ευρώ, το οποίο και της αναλογεί, για την δαπάνη της ανέγερσης του Α’ Ογκολογικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου, το οποίο σήμερα βρίσκεται  στη φάση της τοιχοποιίας.

Η ΕΛΕΠΑΠ, θα αξιοποιήσειτο ποσό που της αναλογεί, για τη στήριξη της λειτουργίας του Τμήματος Θεραπευτικής Κολύμβησης του Ιδρύματος, που εκπαιδεύει με την πρωτοποριακή μέθοδο Halliwick σε ετήσια βάση, περίπου 130 παιδιά.

Το πρόγραμμα «νοιάζομαι» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Citibank για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη σταθερή ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου, που στην προκειμένη περίπτωση έχει ως αποδέκτες τα παιδιά, η ευημερία των οποίων είναι προτεραιότητα όλων και δείγμα του πολιτισμού μας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.