ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Creta Farm: Διπλάσια διάρκεια ζωής για τα συσκευασμένα αλλαντικά στο ράφι

15:10 - 04 Αυγ 2009 | Επιχειρήσεις
Για πρώτη φορά στον τομέα παραγωγής αλλαντικών, η εταιρεία Creta Farm εφαρμόζει τη διαδικασία της διπλής παστερίωσης, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της φρεσκάδας των συσκευασμένων προϊόντων της έως και 10 ημέρες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας τους. Η γνωστή εταιρία παραγωγής αλλαντικών καινοτομεί για ακόμα μια φορά, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά προϊόντων άριστης ποιότητας και τη μέγιστη ικανοποίηση του σύγχρονου καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για επανάληψη της διαδικασίαςπαστερίωσης, αυτή τη φορά στο συσκευασμένο προϊόν, επιτυγχάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του στο ράφι αλλά και εκείνης μετά το άνοιγμα του έως και 10 ημέρες (σε συνθήκες συντήρησης 0-4ο c).

Η διαδικασία της διπλής παστερίωσης εφαρμόζεται και στα δυο νέα προϊόντα «Εν Ελλάδι καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών» και «Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών», τα οποία βρίσκονται σε έξυπνη, πρακτική συσκευασία που ξανακλείνει και διατηρούνται ως και 10 ημέρες μετά το άνοιγμα (σε συνθήκες συντήρησης 0-4οc). Το «Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών» επιπλέον φέρει τη σφραγίδα αναγνώρισης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς το φιλέτο γαλοπούλας περιέχει ελαιόλαδο και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά συμβάλλει στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.