ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Olympic Air: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου στην ΥΠΑ

19:33 - 17 Νοε 2009 | Επιχειρήσεις
Κατά παντός υπευθύνου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσφεύγει η Olympic Air, καλώντας τον Διοικητή της ΥΠΑ σε παραίτηση, καθώς στα πρόσφατα Δελτία Τύπου που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με ημερομηνία 16-11-2009 και 17-11-2009 εμπεριέχονται λανθασμένοι νομικοί ισχυρισμοί αλλά και, κυρίως, ανακριβή στοιχεία και δυσφημιστικές εκφράσεις κατά της εταιρείας μας που μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τη λύπη μας που ο Διοικητής της ΥΠΑ απεφάσισε να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες μας με έλλειψη ψυχραιμίας και παρωχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τον καλούμε να παραιτηθεί ώστε να διευκολυνθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και οι αρμόδιοι Υπουργοί να αναλάβουν πλήρως τις πολιτικές ευθύνες που τους αναλογούν.

Φυσικά πλήρη στοιχεία για όλες τις πτυχές της υπόθεσης θα παραδοθούν και στην προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Σακελάκος για να εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας παρά τη υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.