ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Α. Βγενόπουλο

19:50 - 01 Δεκ 2009 | Επιχειρήσεις
Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος , δέχθηκε σήμερα στο Φανάρι τον πρόεδρο του Marfin Investment Group κ. Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε δήλωσή του ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Olympic Air για την ενίσχυση της αποστολής του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανά τον κόσμο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Βγενόπουλος επέδωσε στον κ.κ. Βαρθολομαίο αναμνηστική πλακέτα με τη μορφή κάρτας επιβίβασης, η οποία αναγράφει: «Έχετε μία θέση στην καρδιά μας, έχουμε μία μόνιμη κάρτα επιβίβασης στο όνομά σας».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε:

«Είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και είναι πάντοτε συγκινητικό όταν μιλάς με την ηγεσία της Ορθοδοξίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είχα και την ευκαιρία να τονίσω ότι η Ολυμπιακή, η οποία είναι κτήμα όλων των Ελλήνων, προφανώς θα έλεγα για ιστορικούς και εθνικούς λόγους, θα είναι κοντά στην Ορθοδοξία.

Ο όμιλος της ΜIG θα είναι δίπλα στις προσπάθειες στις οποίες γίνονται για το καλό της Ορθοδοξίας και για το καλό του ελληνικού έθνους», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς θεωρούμε ότι το φυσικό περιβάλλον των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων αναπτύσσεται σε διάφορες χώρες και στην Ελλάδα και στην Τουρκία και στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες και στην Κύπρο. Είμαστε στην πραγματικότητα μία αγορά. Οι πολίτες όλων των χωρών δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα και οι επιχειρήσεις και οι πολίτες όλοι μαζί σε όλες αυτές τις χώρες παλεύουμε για μία ευημερία, την οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να συμμερίζονται και οι κυβερνήσεις και να μη μας δημιουργούν εμπόδια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.