ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρ.Βασιλειάδης (Citi Ελλάδος): ''Στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα''

14:36 - 15 Δεκ 2009 | Επιχειρήσεις
Όλοι συμφωνούμε πως τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και πως πρέπει να παταχθεί η διαφθορά και η φοροδιαφυγή είπε σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της Citi Ελλάδος, Χρήστος Βασιλειάδης. Ο χρόνος που θα χρειαστεί είναι ένα θέμα που απασχολεί τις αγορές, σημείωσε ο κ.Βασιλειάδης, ενώ για τον υπουργό Οικονομικών ανέφερε πως ο κ.Παπακωνσταντίνου είναι ένας υπουργός με πειθώ και πως μπορεί να πείσει τους ευρωπαίους.

Σχετικά με τη φορολογία των bonus ανέφερε πως είναι ένα μέτρο προκειμένου να δείξει περισσότερο πρόθεση παρά να αυξήσει τα έσοδα. Για τα bonus της τράπεζας είπε πως τόσα χρόνια δίνει με συγκεκριμένο τρόπο τα bonus και δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο προκειμένου να αποφευχθεί η φορολογία.  

Αναφορικά με τις δραστηριότητες της Citi Ελλάδος τόνισε πως συγχωνεύτηκαν 11 καταστήματα χωρίς να απολυθεί προσωπικό και πως έγινε και μία μικρή εθελουσία για όσους ήθελαν να αποχωρήσουν. Συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, είμαστε 45 χρόνια στην Ελλάδα και θέλουμε να μείνουμε και άλλα 45 χρόνια τουλάχιστον συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία της τράπεζας, σχολίασε ο κ.Βασιλειάδης.

Γ.Κατικάς

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.