ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Air Liquide: Επένδυση 30 εκατ. ευρώ στην Ινδία

17:43 - 03 Φεβ 2010 | Επιχειρήσεις
Η Air Liquide, στο πλαίσιο της ανάκαμψης που εμφανίζει η ινδική οικονομία, ανακοίνωσε την επένδυση 30 εκατ. ευρώ στη Βόρεια & Δυτική Ινδία, με ταυτόχρονη σημαντική αύξηση της τάξης των 540 τόνων περίπου της ημερήσιας παραγωγικής της δυναμικότητας σε υγροποιημένα αέρια (οξυγόνο, άζωτο και αργό).  
Στο Panipat της Βόρειας Ινδίας, η παραγωγή υγροποιημένων αερίων θα αυξηθεί κατά 400 τόνους ημερησίως. Στο Jhagadia (Gujarat) της Δυτικής Ινδίας, η παραγωγή υγροποιημένων αερίων θα αυξηθεί κατά 140 τόνους ημερησίως.

Η Air Liquide επενδύει επίσης 6 εκατ. ευρώ σε ένα νέο εργοστάσιο κοντά στο Τσενάι (Νότια Ινδία) μέσω της θυγατρικής της Cryolor. Το νέο εργοστάσιο θα παράγει κρυογονικές δεξαμενές αποθήκευσης με έναρξη αυτό το χρόνο (2010). Αποσκοπεί να καλύψει τις απαιτήσεις της αναπτυσσόμενης αγοράς για κρυογόνα προϊόντα αποθήκευσης στην Ινδία και σε γειτονικές αγορές.

Η Air Liquide αυξάνει την παραγωγική της ικανότητα στην Ινδία προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση από πελάτες της σε αναπτυσσόμενες περιοχές. Προσβλέπει στην κατάκτηση ηγετικής θέσης στη Βόρεια και Δυτική Ινδία, δύο περιοχές που εμφανίζουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης των αγορών χάλυβα, αυτοκινήτων και φαρμακευτικών προϊόντων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.