ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πράσινο φως» από την ΕΚ για το αμοιβαίο της ΕΤΕ

20:14 - 08 Φεβ 2010 | Επιχειρήσεις
Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου του αμοιβαίου κεφαλαίου «NBGAM ETF GREECE&TURKEY 30-Μετοχικό» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μεριδίων του στην Αγορά Αξιών του ΧΑ, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.
Επιπλέον, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς:

•        Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «MARFIN INVESTMENTS GROUP ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για τη δημόσια προσφορά ομολογιών με έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή των ομολογιών στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

•        Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των εταιριών «HELIX ΑΕΕΔ» και «ΣΤΑΤΗΡ ΑΕΕΔ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη καθώς και «ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΑΕΕΔ» με έδρα το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, μετά από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους.

•        Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 5.000 στην εταιρία «ΜΕRIT Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» για πλημμελή τήρηση των διαδικασιών που προέβλεπε ο κανονισμός λειτουργίας της και μη επαρκή τεκμηρίωση των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου. Η εταιρία έλαβε μέτρα για την πληρέστερη εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας της και τη βελτίωση των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.