ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Neurosoft - Πειραιώς Factoring

13:54 - 22 Φεβ 2010 | Επιχειρήσεις
Η Πειραιώς Factoring ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στη Neurosoft, ενσωματώνοντας στις λειτουργικές της διαδικασίες το προηγμένο σύστημα Factoring, Proxima +.

Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Neurosoft, της πρώτης Ελληνικής εταιρίας που εισήχθη στο Χρηματιστήριο AIM του Μιλάνου και της Πειραιώς Factoring που ανήκει σε έναν μεγάλο τραπεζικό Όμιλο με δραστηριότητα στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, περνάει σε μια νέα εποχή με την εφαρμογή του Proxima+.

Ειδικότερα, η Πειραιώς Factoring που συνεργάζεται με τη Neurosoft από το 2003, αποφάσισε να εκσυγχρονίσει το ήδη υπάρχον σύστημα Factoring που χρησιμοποιούσε, αντικαθιστώντας το με την τεχνολογική καινοτομία και ευελιξία που μόνο το Proxima+ μπορεί να προσφέρει.

Η στρατηγική αυτή απόφαση της Πειραιώς Factoring είναι απόρροια των μοναδικών πλεονεκτημάτων που προσδίδει η υιοθέτηση του Proxima+ στις δραστηριότητες του τραπεζικού τομέα: ευκολία, ευελιξία και αυτοματοποίηση καθημερινών εργασιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στον περιορισμό των δαπανών συντήρησης και των λειτουργικών εξόδων.

Συγχρόνως, το Proxima+ επιτρέπει την εξ αποστάσεως πρόσβαση σε ένα Κεντρικό Σύστημα, άμεσα και αποτελεσματικά μέσω μιας προηγμένης τεχνολογικά web-based πλατφόρμας λογισμικού.

Εξοικονομώντας χρόνο και κόστος, το Proxima+, βοηθάει τις εταιρίες factoring να ανταποκριθούν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό της αγοράς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε συνάρτηση με τις ανάγκες των πελατών και τους επιχειρησιακούς στόχους τους.

Το Proxima+ αντανακλά την εξέλιξη των Τραπεζικών Εργασιών Factoring, απαντώντας στο πάγιο αίτημα της εποχής για γρήγορα, άμεσα, ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα συστήματα Διαχείρισης με προηγμένη σχεδιαστική αρχιτεκτονική και πελατοκεντρική εστίαση. Η εδραίωση της συνεργασίας με την Πειραιώς Factoring αποτελεί μία πρόσθετη αναγνώριση του έργου της Neurosoft, της Ελληνικής Εταιρίας Πληροφορικής με διεθνή παρουσία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.