ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα Atlantic στη Χαλκίδα

12:46 - 16 Μαρ 2010 | Επιχειρήσεις
Η Atlantic συνεχίζοντας δυναμικά την υλοποίηση του επιχειρηματικού της πλάνου αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης 2010 - 2012, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο 3ο χλμ. Χαλκίδας - Δροσιάς. Το νέο κατάστημα θα εξυπηρετεί πελάτες λιανικής, διευρύνοντας το υπάρχον δίκτυο της αλυσίδας Atlantic.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Μανώλης Αποστόλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με γνώμονα την ικανοποίηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η Atlantic πιστή στους αναπτυξιακούς της στόχους προχώρησε σε άνοιγμα του νέου δεύτερου καταστήματος λιανικής γι’ αυτό τον χρόνο».

Το κατάστημα βρίσκεται στο 3ο χλμ. Χαλκίδας - Δροσιάς και εντάσσεται πλήρως στη νέα φιλοσοφία και εταιρική ταυτότητα της Atlantic. O σχεδιασμός του είναι σύγχρονος και η έκτασή του ανέρχεται στα 600 τ.μ. ισόγεια επιφάνεια, ενώ παράλληλα συνοδεύεται και από 600 τ.μ. βοηθητικούς χώρους καθώς και άνετο πάρκινγκ 100 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Και αυτό το super market Atlantic διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες υποδομές, οι οποίες εγγυώνται τις βέλτιστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τη διατήρηση των προϊόντων. Στο νέο κατάστημα στη Δροσιά Χαλκίδας, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους όλους τους επώνυμους κωδικούς ισχυρής ζήτησης, προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, και πάντα «τα καλύτερα με την καρδιά μας».

Πλέον το δίκτυο της Atlantic αριθμεί 148 super market Atlantic, 20 ΑΤΛΑΝΤΙΚ Cash & Carry για την εξυπηρέτηση του δικτύου χονδρικής και 688 καταστήματα franchise ΑΡΙΣΤΑ μέσω των οποίων καλύπτει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.