ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρου Factors: Αύξηση 29% του κύκλου εργασιών το 2009

10:35 - 22 Απρ 2010 | Επιχειρήσεις
Η ανοδική πορεία των εργασιών της Κύπρου Factors συνεχίσθηκε και το 2009, έτος κατά το οποίο επιτεύχθηκε σημαντική αύξηση των μεγεθών και του μεριδίου αγοράς της, παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Ο κύκλος εργασιών της Κύπρου Factors αυξήθηκε το 2009 κατά 29% και διαμορφώθηκε σε 1,89 εκατ. ευρώ από 1,46 εκατ. ευρώ το 2008, με αποτέλεσμα να διατηρήσει, βάσει του κύκλου εργασιών, την 3η θέση στον κλάδο της.

Η Κύπρου Factors, η οποία είναι μέλος της Factors Chain International (FCI), στοχεύει το 2010 στην περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών της, με ταυτόχρονη διατήρηση του υγιούς χαρτοφυλακίου της. Για την επίτευξη των στρατηγικών αυτών στόχων, η προσπάθεια επικεντρώνεται στη περαιτέρω δημιουργία προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών, στην εξυπηρέτηση πελατών με μεγάλο όγκο οφειλετών και στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου, με διείσδυση τόσο στις μικρομεσαίες, όσο και στις μεγάλες επιχειρήσεις με εγχώριες πωλήσεις και εξαγωγική δραστηριότητα.

Η Κύπρου Factors διαθέτει άριστη τεχνογνωσία με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών factoring, στηρίζεται στον επαγγελματισμό και την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ δίνει έμφαση στην οργάνωση και λειτουργία της με χρήση τεχνολογίας αιχμής. Παράλληλα, η παρουσία της με γραφεία στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρήτη και Πάτρα, της επιτρέπει την πανελλαδική κάλυψη των πελατών της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.