ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζεται για squeeze out η ΑΤΕ Bank στην ΑΤΕ Ασφαλιστική

11:30 - 27 Μαϊ 2010 | Επιχειρήσεις
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης της ATE Bank προς του μετόχους της ΑΤΕ Ασφαλιστική και την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Μεταβιβαζομένων Μετοχών και συνυπολογιζομένων των μετοχών που αποκτήθηκαν χρηματιστηριακά μέχρι το τέλος της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων θα κατέχει συνολικά 25.882.664 μετοχές οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 94,74% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Ο Προτείνων έχει υπερβεί το ανωτέρω ποσοστό και ως εκ τούτου σκοπεύει εντός τριμήνου από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής να ασκήσει το εν λόγω δικαίωμά του, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το τίμημα που θα καταβληθεί στους εναπομείναντες μετόχους της Εταιρείας θα είναι το ίδιο με αυτό που θα καταβληθεί στους μετόχους που αποδέχθηκαν τη δημόσια πρόταση, ήτοι ευρώ 1,53 ανά μετοχή. 10. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου οι εναπομείναντες μέτοχοι έχουν επίσης δικαίωμα να πωλήσουν στον Προτείνοντα τις μετοχές τους έναντι ευρώ 1,53 ανά μετοχή εντός τριμήνου από την παρούσα ανακοίνωση. 11. Ο Προτείνων προτίθεται να αποκτήσει το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και τελικά να αιτηθεί τη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.