ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο γραφείο αντιπροσωπείας της ABN AMRO στην Αθήνα

20:03 - 14 Ιουν 2010 | Επιχειρήσεις
Αρχίζει η λειτουργία για το νέο γραφείο αντιπροσωπείας της ABN AMRO στην Αθήνα, το οποίο αποτελεί μέρος του Δικτύου Ενέργειας, Εμπορευμάτων και Μεταφορών (ECT) της Fortis Bank Ολλανδίας. Η συγχώνευση της Fortis Bank Nederland με την ABN AMRO ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου.
Το νέο γραφείο αντιπροσωπείας ABN AMRO θα υποστηρίξει τον τομέα της ναυτιλιακής χρηματοδότησης της τράπεζας στην ελληνική αγορά, ώστε να έχει καλύτερη πρόσβαση στις δραστηριότητες και ευκαιρίες που παρέχει η ελληνική ναυτιλιακή αγορά. Η έναρξη λειτουργίας του ελληνικού γραφείου αντιπροσωπείας ABN AMRO αποτελεί συνέχεια της ευρύτερης στρατηγικής της τράπεζας να επανιδρύσει το παγκόσμιο δίκτυο της στους τομείς ενέργειας, εμπορευμάτων και μεταφορών (ECT). Τον Οκτώβριο του 2009, άνοιξε το γραφείο ναυτιλιακής χρηματοδότησης στη Σιγκαπούρη.

Ο κος Χάρης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Δικτύου Ενέργειας, Εμπορευμάτων και Μεταφορών (ECT), υπογράμμισε: «Χαιρόμαστε με αυτό το σημαντικό βήμα επανενεργοποίησης του διεθνούς μας δικτύου, αφού η ναυτιλιακή αγορά της Ελλάδας είναι μια από τις πλέον σημαντικές διεθνώς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που επανερχόμαστε στην Ελλάδα και θα είμαστε πάλι κοντά στους πελάτες μας. Η ζήτηση για εξειδικευμένες υπηρεσίες ναυτιλιακής χρηματοδότησης είναι πολύ υψηλή στην ελληνική αγορά».

Ο κος Gust Biesbroeck, Διευθυντής του τομέα Μεταφορών και Επικεφαλής της ναυτιλιακής χρηματοδότησης της ABN AMRO, τόνισε: «Η παρουσία μας στην τοπική αγορά θα μας βοηθήσει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις μακροχρόνιες σχέσεις μας στην Ελλάδα και να διερευνήσουμε νέες ευκαιρίες. Πιστεύουμε πως η παρουσία μας εδώ είναι σημαντική για να εφαρμόσουμε με επιτυχία την επιχειρηματική μας τακτική. Είμαστε ευτυχείς που λάβαμε την έγκριση για να προχωρήσουμε στη δημιουργία του νέου γραφείου αντιπροσωπείας της ABN AMRO στην Αθήνα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.