ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβλήματα η Έδραση για την αναβάθμιση του πτυχίου της, κανένα πρόβλημα η Βιοτέρ

14:44 - 22 Οκτ 2010 | Επιχειρήσεις
Λόγω μεταβολών στη σύνθεση του Δ.Σ. της εταιρείας αλλά και λόγω αλλαγών και αντικατάστασης μηχανικών που συντελούν στη βασική στελέχωση της Έδραση κατά τους τελευταίους μήνες, δεν έχει επιτευχθεί η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών ώστε να είναι ταυτόχρονα σε ισχύ μέσα στο χρονικό διάστημα των 30 ημερών που απαιτείται για την έκδοση της Ενημερότητας του Πτυχίου.

Πάντως έχουν εγκριθεί μεταβολές στο πτυχίο από την αρμόδια επιτροπή ΜΕΕΠ (η τελευταία 29/06/2010) και επίκειται και νέα (25/10/2010) και πλέον άμεσα θα υποβάλλουμε τον πλήρη φάκελο για την έκδοση της Ενημερότητας Πτυχίου.

Τέλος ενημερώνουμε ότι, η Ενημερότητα Πτυχίου μας έχει στερήσει προσωρινά το δικαίωμα για την συμμετοχή μας σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, γεγονός που υπό τις παρούσες συνθήκες δημοπράτησης έργων (θεσμικό πλαίσιο, ύψος εκπτώσεων, έλλειψη έργων) δεν επηρέασε την λειτουργία της εταιρείας.  Στο μεταξύ, η  Βιοτέρ έχει ήδη υποβάλει απο τις 4/8/2010 αίτηση για την ανανέωση ενημερότητας του πτυχίου της. Οι διαδικασίες βρίσκονται εν εξελίξει και η εταιρεία αναμένει για τη λήψη της σχετικής ενημερότητας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.