ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλογήρου: Κέρδισε το βραβείο "Retail Store" στην κατηγορία «Ένδυση-Υπόδηση»

17:54 - 16 Δεκ 2010 | Επιχειρήσεις
Το κατάστημα Καλογήρου στο Golden Hall διακρίθηκε με το βραβείο “Retail Store” στην κατηγορία «Ένδυση-Υπόδηση» στο θεσμό των RETAIL BUSINESS AWARDS 2010.

Για 9η συνεχή χρονιά, ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και το περιοδικό Retail BUSINESS σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ και το ΣΕΛΠΕ, διοργάνωσαν τα Retail BUSINESS AWARDS.
Το κατάστημα Καλογήρου στο Golden Hall απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Retail Store-Ένδυση/Υπόδηση”, η οποία παρουσιάζει το καλύτερο κατάστημα στον απαιτητικό χώρο της μόδας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας Καλογήρου και εκτείνεται σε μία επιφάνεια 1.000 τ.μ..
Το βραβείο παρέλαβε ο Φραγκίσκος Λεμονής, Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου Επιχειρήσεων Λεμονή, ο οποίος δήλωσε:

"Η συγκεκριμένη βράβευση από το θεσμό των Retail Business Awards αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή ως αναγνώριση της συνέπειας που δείχνουν τα καταστήματα Καλογήρου στους πελάτες τους, ειδικά αφού έρχεται φέτος που γιορτάζουν την 120ή επέτειό τους. Το βραβείο αυτό ακολουθεί τη βράβευση του Golden Hall ως το “Νο.1 εμπορικό κέντρο της Ευρώπης” από το International Council of Shopping Centers, επιβεβαιώνοντας ότι το κοινό όραμα που μοιράστηκε η Lamda Development με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή για τη δημιουργία ενός πρότυπου εμπορικού κέντρου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη, είναι πλέον πραγματικότητα. H σημερινή διάκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή για τον καθοριστικό τους ρόλο στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.