ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερρικός Ντυναν: Μείζον κίνδυνος οι παρασιτικοί οικονομικοί παράγοντες

20:04 - 08 Φεβ 2011 | Επιχειρήσεις
Σε ανακοίνωση στην οποία σχολιάζει τη σημερινή καταχώρηση της MIG προχώρησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει, ως εξής:

«Αναφερόμενος στη σημερινή ολοσέλιδη καταχώρηση της MIG, σχετικά με το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και το πρόσωπό μου, δεν θα επιθυμούσα να προβώ σε κανένα σχόλιο επί της ουσίας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και την Ελληνική Δικαιοσύνη. Οφείλω, όμως, να απευθύνω έκκληση στους σοβαρούς και κυρίους μετόχους του ομίλου να ενσκήψουν στο γεγονός για την υπεράσπιση της κοινωνικής εικόνας του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου της χώρας μας, τον οποίο αυτοί συνέστησαν και στηρίζουν.

»Τελειώνοντας και εκφράζοντας την προσωπική και μόνο άποψή μου, θέλω να δηλώσω ότι, εάν υπάρχουν επίορκοι πολιτικοί, αυτό είναι κακό, αλλά μικρότερο κακό, γιατί η δημοκρατική ψήφος των πολιτών το αποκαθιστά. Μείζονα κίνδυνο θεωρώ τις ηγετικές πολιτικοκοινωνικές δραστηριότητες παρασιτικών οικονομικών παραγόντων, εάν υπάρχουν, διότι η επιτυχία τους θα συνιστούσε την εγκαθίδρυση της στυγνότερης αντιλαϊκής δικτατορίας. Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις μου επί γενικών καταστάσεων στον ελληνικό και διεθνή χώρο και δεν υποκρύπτουν προσωπικό υπαινιγμό προς κανέναν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.