ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Ν. Κουμέττης νέος πρόεδρος της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης

14:09 - 28 Φεβ 2011 | Επιχειρήσεις
Τη θέση του νέου Προέδρου της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης (23 χώρες), με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει την 1η Απριλίου 2011 ο Νίκος Κουμέττης, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Ο κ. Κουμέττης θα διαδεχτεί τον Michael Holm Johansen, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 14 χρόνια στη The Coca-Cola Company, εκ των οποίων 10 χρόνια στην Ελλάδα.

«Ο Νίκος Κουμέττης επιστρέφει στην Αθήνα και αναλαμβάνει την υψηλότερη θέση που κατείχε ποτέ Έλληνας στη The Coca-Cola Company, προερχόμενος από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στον Καναδά, μια από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου για την εταιρεία», υπογραμμίζει η Coca-Cola σε ανακοίνωσή της.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς προεδρίας του, η Coca-Cola στον Καναδά ανέκαμψε και κατέγραψε εντυπωσιακή ανάπτυξη για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, σημειώνοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε σημαντικά η εταιρική φήμη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουμέττης έχει ήδη εμπειρία από την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, καθώς από το 2003 μέχρι το 2008 κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη The Coca-Cola Company για την Αδριατική και τα Βαλκάνια.

«Ο Νίκος διαθέτει μια ιστορία στη The Coca-Cola Company η οποία φέρει ως σήμα κατατεθέν τα ισχυρά αποτελέσματα, την πολυετή και πλούσια εμπειρία, αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων που εργάζονται μαζί του. Η επανένταξή του στην ομάδα της Ευρώπης είναι πέρα από πολύτιμη και χαιρόμαστε που θα τον έχουμε ξανά κοντά μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Coca-Cola Ευρώπης, Dominique Reiniche.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.