ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σελόντα: Εξαγορά της Βίλλα Πρεσιέ αντί 3,5 εκατ.

13:43 - 28 Ιουν 2006 | Επιχειρήσεις
Στην εξαγορά της εταιρείας Βίλλα Πρεσιέ προχώρησε ο όμιλος εταιρειών Ιχθυοτροφεία Σελόντα, έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.



Η αγορά της εταιρείας Βίλλα Πρεσιέ έγινε με αποκλειστικό κριτήριο την απόκτηση του μοναδικού περιουσιακού της εταιρείας που είναι αστικό ακίνητο, οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με υπάρχουσα οικοδομή (νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο). Η Βίλλα Πρεσιέ δεν είχε δραστηριότητες παρά μόνο την κατοχή αυτού του ακινήτου το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ναυάρχου Νικοδήμου 31 & Θουκυδίδου στην περιοχή της Πλάκας.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κτίριο μετά τις απαραίτητες οικοδομικές εργασίες που απαιτούνται θα είναι η έδρα και τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου Σελόντα.

Σε ό,τι αφορά στο τίμημα της εξαγοράς της Βίλλα Πρεσιέ Α.Ε., καθορίσθηκε στα 3,5 εκατ. ευρώ με βάση την τεχνική ανάλυση των συμβούλων της εταιρείας και την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου. Το ποσό της εξαγοράς, που θα καταβληθεί σε τρεις ισόποσες δόσεις, προήλθε από τραπεζικό δανεισμό και συγκεκριμένα θα καλυφθεί από ομολογιακό δάνειο μη μετατρέψιμο σε μετοχές, διάρκειας 20 ετών που θα συναφθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την NOVA BANK.

Μετά την εξαγορά, το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους, Βασίλειο Στεφανή του Κωνσταντίνου, Πρόεδρο, Ιωάννη Στεφανή του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Ιωάννη Ανδριανόπουλο του Παναγιώτη, Μέλος και Ευάγγελο Πίπα του Νικολάου, Μέλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.