ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνταξιοδοτικές λύσεις από την Crédit Agricole Life

18:01 - 21 Μαρ 2011 | Επιχειρήσεις
Η δραστηριοποίηση στον τομέα παροχής συνταξιοδοτικών λύσεων αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της Crédit Agricole Life για το 2011. Η Crédit Agricole Life, η οποία πρόσφατα μετονομάσθηκε από Emporiki Life, σχεδιάζει και διαθέτει τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα αποταμίευσης, επενδύσεων και προστασίας σε αποκλειστική συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των εργασιών της και του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.  

Όπως τονίστηκε σε παρουσίαση της εταιρείας την Δευτέρα, οι βασικές αρχές με βάση τις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία συνοψίζονται στη δέσμευση προς τον πελάτη, το διάλογο και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με το δίκτυο της Εμπορικής Τράπεζας και την παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.


Στο πλαίσιο αυτό, η Crédit Agricole Life ξεκίνησε ήδη τη δημιουργία συνταξιοδοτικών προτάσεων, που είναι απόλυτα στοχευμένες στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος απαιτεί πια να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της αποταμίευσής του, να την προσαρμόζει ανάλογα με τους μελλοντικούς στόχους του και την οικονομική του κατάσταση. Η εμπειρία του μητρικού Ομίλου, της Crédit Agricole Assurances, σε ασφαλιστικά προγράμματα σύνταξης τόσο στη Γαλλία, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πορτογαλία, αλλά και η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία του αποτελούν παράγοντες επιτυχίας.


Ο κ. Richard Sutton, Διευθύνων Σύμβουλος της Crédit Agricole Life, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Οι αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά και οι αλλαγές που προκύπτουν στο κοινωνικό-ασφαλιστικό σύστημα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, έχουν ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Στην Crédit Agricole Life, έχουμε ήδη μία ισχυρή παρουσία στον τομέα παροχής ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, εφάπαξ και τακτικών καταβολών. Η περαιτέρω ενδυνάμωση της συγκεκριμένης προϊοντικής γραμμής έχει ως στόχο να καλύψει πρωταρχικά το υφιστάμενο πελατολόγιο της Εμπορικής Τράπεζας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, αλλά και να μας καταστήσει τον παροχέα επιλογής του καταναλωτή για τον μακροχρόνιο σχεδιασμό της σύνταξής του. Το 2011 συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες μας σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουμε με γνώμονα πάντα την εκπλήρωση των υποσχέσεων μας στους πελάτες μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:03 - 21 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.