ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nέος Διαδικτυακός Τόπος για την AVENIR

20:14 - 05 Μαϊ 2011 | Επιχειρήσεις
Ο Όμιλος AVENIR παρουσιάζει το νέο του website στα πλαίσια της νέας εταιρικής του ταυτότητας. Το νέο website του Ομίλου σχεδίασε και ανέπτυξε η εταιρία Umobit A.E. και είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 05/05/2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.avenir.gr.

Αναλυτική πληροφόρηση παρέχεται στην ενότητα Επενδυτικών Σχέσεων με στόχο την πλήρη προσαρμογή στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο καθώς και την προώθηση της αμφίδρομης επικοινωνίας του Ομίλου με την Επενδυτική Κοινότητα και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς. Στα πλαίσια αυτά παρέχεται αναλυτική παρουσίαση της δομής εταιρικής διακυβέρνησης, οικονομικό προφίλ και οικονομικές καταστάσεις, πληροφοριακά σημειώματα, ετήσιες οικονομικές εκθέσεις, γενικές συνελεύσεις και πλήθος χρήσιμων για το επενδυτικό κοινό πληροφορίες μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον.
Υπάρχει ξεχωριστή ενότητα με πληροφορίες για τη μετοχή και παρουσίαση της πορείας της μέσα από δυναμική εφαρμογή συγκριτικού γραφήματος, calculators απόδοσης μετοχής, ιστορικής τιμής και απόδοσης μερίσματος, οικονομικό ημερολόγιο και νέα επενδυτών. Μέρος των εφαρμογών που παρέχονται είναι interactive χάρτης της γεωγραφικής παρουσίας του Ομίλου και αναλυτική προβολή των πρακτορείων του, RSS feed για εταιρικά νέα, επενδυτικά νέα και διαθέσιμες θέσεις εργασίας, δυνατότητα αίτησης έντυπου υλικού, εγγραφής για αυτόματη ενημέρωση με email (email alert), multimedia gallery και άλλα πολλά.
O ΄Oμιλος ΑVENIR είναι Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης (Πρακτορεία (land - based) και μέσω Διαδικτύου), των Διαδικτυακών Παιγνίων, ηλεκτρονικά και ζωντανά (on line gaming και live casino games) και των Καζίνων σε Πλοία που εκτελούν διεθνείς πλόες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.