ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

METKA: Νέα οργανωτική δομή

09:37 - 10 Μαϊ 2011 | Επιχειρήσεις
Tην υιοθέτηση νέας οργανωτικής δομής με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αναμενόμενου φόρτου εκτέλεσης έργων στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΜΕΤΚΑ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη νέα οργανωτική δομή επέρχονται οι εξής αλλαγές.

1. Δημιουργείται μία νέα Γενική Δνση Μελετών και Δνση Λειτουργίας, στην οποία Γενικός Δντης αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Παντζίκας και στην οποία θα υπάγονται η Δνση Μελετών και η Δνση Δοκιμών και Θέσης σε Λειτουργία, οι οποίες υπάγονταν στη Γενική Δνση Έργων.

2. Τη Γενική Δνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κ. Paul Smith, στην οποία υπάγονται δύο Δνσεις, η Εμπορική Δνση με Δντη τον κ. Κωνσταντίνο Χωρινό και η Δνση Εταιρικής Ανάπτυξης με Δντη τον κ. Αριστείδη Αραβίδη.

3. Δημιουργείται μία νέα Γενική Δνση Σταθμών Παραγωγής Ηλ. Ενέργειας στην οποία Γενικός Δντης αναλαμβάνει ο κ.Διονύσης Παγουλάτος και στην οποία θα υπάγονται τέσσερις Δνσεις, όπως αναφέρονται παρακάτω:
- η Δνση Λειτουργιών Μονάδων Παραγωγής,
- η Δνση Συντήρησης Μονάδων Παραγωγής
- η Δνση Ενεργειακού κέντρου στον ʼγιο Νικόλαο στη Βοιωτία
-η Δνση Ενεργειακού κέντρου στην Κόρινθο

4. Τα καθήκοντα της Δνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο κ. Σπυρίδων Πετράτος, στη θέση του κ. Γεωργίου Μαμμά ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου Διοίκησης. Ο κ. Σπυρίδων Πετράτος είναι Διπλωματούχος Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Μακεδονίας και απασχολείται στην εταιρεία από το 2004.

Επιπλέον Προϊστάμενος Λογιστηρίου αναλαμβάνει ο Στέλιος Παληκαράς απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΣΟΕ) με εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο οποίος απασχολείται στην εταιρεία από το 2005.

5. Στη Γενική Δνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών εντάχθηκε η Δνση Πληροφορικής. Τα καθήκοντα της Δνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού ασκούνται από τον κ. Φίλιππο Ζώτο, Γενικό Δντη Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.