ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Solidus Securities: Ελαβε άδεια από Ε.Κ. για επενδύσεις στις αγορές εμπορευμάτων

13:29 - 06 Ιουλ 2006 | Επιχειρήσεις

Η Solidus Securities ΑΧΕΠΕΥ, μετά από την έγκριση που έλαβε χθες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα να επενδύουν στις σημαντικότερες οργανωμένες χρηματιστηριακές αγορές εμπορευμάτων του κόσμου.

Η Solidus είναι μια από τις πρώτες ελληνικές χρηματιστηριακές που με την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου τμήματος διεθνών αγορών έδωσε πρόσβαση στους πελάτες της στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Το τμήμα διεθνών αγορώνείναιεπανδρωμένο από στελέχη με εμπειρία και γνώση των αγορών αυτών, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Επίσηςοι δοκιμασμένεςσυνεργασίες που έχει εξασφαλίσει εδώ και χρόνια η Solidus μεαναγνωρισμένους χρηματιστηριακούς οίκους και τράπεζες στην Ευρώπη και στην Αμερική εγγυούνται την αμεσότητα και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Οι σημαντικότερες αγορές εμπορευμάτων βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής (NYMEX, CBOT, CME) και στην Ευρώπη (IPE, LIFE). Οι βασικές κατηγορίες εμπορευμάτων που διαπραγματεύονται είναι τα μέταλλα (πολύτιμα & βασικά) τα προϊόντα ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ), τα λεγόμενα«αποικιακά» (καφές, κακάο, ζάχαρη), τα αγροτικά (δημητριακά, υφαντικές ίνες , άλευρα , έλαια κλπ) και τα προϊόντα ζωικής παραγωγής.

Ενδεικτικά,παρακάτω αναφέρονται,ορισμένα από τα πιο δημοφιλή συμβόλαια που διαπραγματεύονται στην διεθνείς αγορές και στα οποία μπορούν πλέον να επενδύουν οι πελάτες της Solidus.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.