ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεπέρασε το 5% το ποσοστό της Doson Investments Company στη Motor Oil

11:20 - 02 Ιουν 2011 | Επιχειρήσεις
Στο 8,78% (9.726.171 μετοχές) ανέρχεται το ποσοστό της Doson Investments Company επί των δικαιωμάτων ψήφου της Motor Oil.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου των υπόχρεων μετόχων ξεπέρασε το όριο του 5% είναι η 30η Μαΐου 2011. Πριν την κρίσιμη συναλλαγή, Doson Investments Company κατείχε ποσοστό 3,14% επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Σημειώνεται πως η Doson Investments Company ελέγχεται μετοχικά από κοινού από τους κυρίους Νίκο και Ιωάννη Θ. Βαρδινογιάννη εκ των οποίων ο πρώτος είναι μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. Motor Oil και κατέχει ατομικά επιπλέον 2.590 μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν σε μηδαμινό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου.

Επιπλέον, σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση, στις 30 Μαΐου 2011, η Petroventure Holdings Limited πώλησε μέσω συναλλαγής εκτός κύκλου (Over-The-Counter Transaction) 6.252.481 μετοχές Motor Oil, συνολικής αξίας 56.272.329 ευρώ στην Doson Investments Company.

Το διοικητικό συμβούλιο της Petroventure Holdings Limited αποτελείται από τους Kους Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη, Παναγιώτη Ν. Κονταξή και Πέτρο Τ. Τζαννετάκη που είναι, αντίστοιχα, πρόεδρος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil, ενώ η Doson Investments Company έχει στενό δεσμό με τον Κο Νίκο Θ. Βαρδινογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.