ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Creta Farm: Διευκρίνιση για τα δικαιωμάτα ψήφου στην επερχόμενη γ.σ. - Προσθέτει την Αυστραλία στο δίκτυο της

14:17 - 08 Ιουν 2011 | Επιχειρήσεις
Σε 29.480.000 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Creta Farm έως τις 8/6, ημερομηνία της πρόσκλησης των μετόχων στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 30 Ιουνίου.Παράλληλα, με μια σημαντική συμφωνία με τον Όμιλο Agora Merchandising, ισχυρό παίκτη στην ήπειρο της Ωκεανίας, η Creta Farms ξεκινά την εξαγωγή του εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου Creta Farms.
Στην αγορά ελαιολάδου μπαίνει η Creta Farms μέσω της αγοράς της Αυστραλίας, η οποία αποτελεί την 15η αγορά που προσθέτει στο δίκτυό της, λανσάροντας το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο Creta Farms. Η νέα συνεργασία της Creta Farms, ξεκινά τον Ιούλιο του 2011 και αρχικά αφορά στην εξαγωγή 7 κωδικών τυποποιημένου ελαιολάδου με την ονομασία Creta Farms και τη διανομή τους από τον όμιλο Agora Merchandising σε Super-Markets, delicatessen και στο κανάλι HORECA. Σε δεύτερη φάση, το πλάνο για την Αυστραλία περιλαμβάνει επέκταση και στην κατηγορία των αλλαντικών, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμοστεί στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η νέα συμφωνία διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο χωρών, όπου η κρητική εταιρεία έχει παρουσία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 15, ενώ στο μέλλον προβλέπεται η επέκταση του δικτύου διανομής σε oλόκληρη την Ωκεανία. Επίσης, υλοποιώντας το όραμά της για διάδοση της διατροφικής αξίας του κρητικού ελαιολάδου εισέρχεται για πρώτη φορά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά του ελαιολάδου, με ένα πολύ υψηλής ποιότητας προϊόν. Η δημιουργία της νέας αυτής γκάμας αρίστης ποιότητας κρητικού ελαιολάδου αποτελεί φυσική συνέχεια της πολύχρονης, βαθιάς γνώσης που έχει αποκτήσει η Creta Farms για το κρητικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ως βασικό συστατικό της καινοτομίας της στα προϊόντα Εν Ελλάδι.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.