ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετζετάκις: "Δεν έχουμε λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση από την Javes Services Inc"

13:02 - 09 Ιουν 2011 | Επιχειρήσεις
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση από την Javes Services και τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου προχώρησε η Πετζετάκις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "η εταιρεία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση από την "Javes Services Inc", αναφορικά με τη χρηματοδότησή της.

H διαιώνιση της αβεβαιότητας, γύρω από την πολλά υποσχόμενη αναχρηματοδότηση από την "Javes Services Inc", αποτέλεσε και τον λόγο που ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Γ.Α. Πετζετάκις απαίτησε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για την αντικατάσταση των κ.κ. Λαγουράνη, Reinhart, Βερναδάκη και Notter, ήτοι των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που επί μακρόν διαβεβαίωναν, μεταξύ άλλων, τους μετόχους της εταιρείας και τις εποπτικές αρχές, για την ύπαρξη κεφαλαίων και τη δυνατότητα διάθεσής τους για χρηματοδότηση του Ομίλου.

Η νέα διοίκηση της εταιρείας, εκτιμά ότι δεν υφίσταται η προοπτική κεφαλαιακής ενίσχυσης του ομίλου από την "Javes Services Inc".

Επιπλέον, το από 09/05/2011 αίτημα του Προέδρου του Δ.Σ. προς τα Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ. για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 16.05.2011, δεν έτυχε ικανοποίησης. Η νέα Διοίκηση της Εταιρείας σκοπεύει να διορίσει, στο αμέσως προσεχές διάστημα, ελεγκτές για τη διενέργεια του παραπάνω διαχειριστικού ελέγχου ταυτόχρονα δε, να εκδόσει ανακοίνωση μέσω της επιτροπής κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τις υπό εξελίξει προοπτικές κεφαλαιακής ενίσχυσης και αναδιάρθρωσης του ομίλου με σκοπό την ορθή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού."
Τελευταία τροποποίηση στις 13:05 - 09 Ιουν 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.