ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανεώνονται οι συμβάσεις της Ιντραλότ με την λοταρία του Οχάιο

15:42 - 20 Ιουν 2011 | Επιχειρήσεις
Tην πρώτη από τις συνολικά τέσσερις διετείς ανανεώσεις που προβλέπονται υπέγραψε η Ιντραλότ στο πλαίσιο του πρώτου διετούς συμβολαίου με την Λοταρία του Οχάιο. Τα δύο έτη αποτελούν τη μέγιστη περίοδο διάρκειας συμβολαίου που επιτρέπει η νομοθεσία του Οχάιο. Το επταμελές Ελεγκτικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Οχάιο ψήφισε ομόφωνα την επέκταση του συμβολαίου με την INTRALOT.
Μέσα στους πρώτους έντεκα μήνες του οικονομικού έτους, η Λοταρία του Οχάιο συνεισέφερε συνολικά στο Ταμείο για την Εκπαίδευση $25.6 εκατ. περισσότερα απ' όσα είχαν προϋπολογισθεί. Οι συνολικές πωλήσεις του οικονομικού έτους μέχρι το Μάιο αυξήθηκαν κατά $105 εκατ. σημειώνοντας αύξηση 4,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Σύμφωνα με την επέκταση του συμβολαίου, η INTRALOT θα συνεχίσει να παρέχει τον υπάρχοντα εξοπλισμό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες, ενώ θα προσθέσει και νέα τερματικά αυτόματης πώλησης (self-service), καθώς και πρωτοποριακές διαφημιστικές οθόνες στα σημεία πώλησης, ώστε να αυξήσει περαιτέρω τη συνεισφορά της Λοταρίας στο Ταμείο για την Εκπαίδευση. Τα νέα τερματικά έχουν κατασκευασθεί στην παραγωγική μονάδα της INTRALOT στο Mason του Οχάιο, όπου παράγονται τα τερματικά αυτόματης πώλησης για την αμερικάνικη και διεθνή αγορά. Η INTRALOT έχει πραγματοποιήσει μία σημαντική επένδυση στην Πολιτεία του Οχάιο, όπου απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζομένους σε θέσεις εργασίας στους τομείς της παραγωγής, της συναρμολόγησης και της παροχής υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις της στο Mason και το Strongsville.

Ο Διευθυντής της λοταρίας, κ. Dennis Berg δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υλοποίηση του έργου ανάπτυξης πρωτοποριακής τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών από την INTRALOT στο Οχάιο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διετίας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι αυτό το συμβόλαιο επιφέρει μεγάλη αξία στην Πολιτεία του Οχάιο."

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της INTRALOT USA, κ. Tom Little, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου. "Η ομόφωνη απόφαση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο να επεκτείνει το συμβόλαιο με την INTRALOT ενδυναμώνει περαιτέρω την αποδεδειγμένα άριστη συνεργασία που έχουμε με τη Λοταρία του Οχάιο, προς όφελος της εκπαίδευσης στην Πολιτεία. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Λοταρία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας, των καινοτόμων νέων παιχνιδιών μας και θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ καλή συνεργασία μας."

Ο κ. Little επίσης δήλωσε: "Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Mason του Οχάιο, αποτελούν ακόμα ένα παράδειγμα της δέσμευσής μας προς την Πολιτεία του Οχάιο, καθώς προσφέρουν πολλές νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της παραγωγής τεχνολογίας. Ακόμα, πολλοί από τους υπεργολάβους με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την κατασκευή των μηχανημάτων είναι τοπικές εταιρείες με έδρα στο Οχάιο, οι οποίες παρέχουν επιπλέον θέσεις εργασίας στην περιοχή."
Τελευταία τροποποίηση στις 18:02 - 20 Ιουν 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.