ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank: Πληρωμή λογαριασμών και από το κινητό!

16:33 - 14 Ιουλ 2011 | Επιχειρήσεις

Νέα πυπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών από την Eurobank, το Live-Pay το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους προς οργανισμούς ή επιχειρήσεις στο internet, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας. Αντίστοιχα οι επιχειρήσεις μπορούν να εισπράττουν αυτόματα τις απαιτήσεις από τους πελάτες τους.

Ειδικότερα, μέσω του Live-Pay οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν online μια σειρά από υποχρεώσεις, όπως οφειλές προς το Δημόσιο, λογαριασμούς τηλεφώνου και internet, ασφαλιστικές υπηρεσίες, συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά, διαμονή σε ξενοδοχεία και πολλές άλλες, με τη χρέωση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας (Visa, MasterCard, Prepaid Visa).

Παράλληλα, για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, είναι διαθέσιμη και η έκδοση του Live-Pay για κινητά τηλέφωνα. Οι χρήστες των πιο διαδεδομένων Smartphones (iphone, android) μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους από τον browser του κινητού τους τηλεφώνου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.