ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δομική Κρήτης: Ορισμός της Κύκλος Χρηματιστηριακής ως ειδικός διαπραγματευτής

13:29 - 18 Ιουλ 2011 | Επιχειρήσεις
Την απόκτηση από την Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Δομικής Κρήτης προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους ενέκρινε η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 15/7/2011 απόφασή της.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ως ημερομηνία έναρξης της Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών ορίστηκε η 18/7/2011.

Η εταιρεία έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εισηγμέμης. Για την υπηρεσία αυτή η Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ θα λαμβάνει αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Τέλος, προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης, η Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ έχει συνάψει σύμβαση με τον μέτοχο της Δομικής Κρήτης Α.Ε. κο Συνατσάκη Γεώργιο, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η σύμβαση επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.