ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΑΠ: Απαραίτητη η παράταση σύμβασης με ΟΠΑΠ: Απαραίτητη η παράταση σύμβασης με Ιντραλότ

21:27 - 26 Ιουλ 2011 | Επιχειρήσεις
Η παράταση της σύμβασης του ΟΠΑΠ με την εταιρεία Iντραλότ, κατά ένα έτος, έγινε προκειμένου να προχωρήσει χωρίς προβλήματα ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του ΟΠΑΠ, καθώς ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη για τεχνολογικό πάροχο είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Τα παραπάνω που αποτελούν διευκρινίσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ Ιωάννη Σπανουδάκη, μετέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο υφυπουργός ανέγνωσε σημείωμα του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με το οποίο όταν στις 30.12.2009, ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ, βρήκε σε εξέλιξη τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Iντραλότ, η οποία είχε χρόνο λήξης την 31.7.2010. Στους επτά μήνες που απέμεναν ήταν αδύνατο να προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός, διότι η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε προβεί σε καμία προεργασία. Στις 28.7.2010 αποφασίστηκε η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και στις 27.10.2010, μετά από διαγωνισμό μεταξύ τριών εταιρειών, επελέγη τεχνικός σύμβουλος η Deloitte, ενώ στις 8.2.2011 έγινε ξανά διαγωνισμός για την επιλογή τεχνολογικού παρόχου, στον οποίο τρεις εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

«Αυτό που αντιλαμβάνομαι από το σημείωμα του κ. Σπανουδάκη είναι ότι για πρώτη φορά γίνεται διεθνής διαγωνισμός, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη», παρατήρησε ο κ. Νικητιάδης.

«Αναρωτιέμαι αν κρύβεστε πίσω από το κείμενο της διοίκησης του ΟΠΑΠ ή αν έχετε αναλάβει συνήγορός της», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, προβλέποντας ότι πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, θα έχει πωληθεί ο ΟΠΑΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.