ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fourlis: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα New Look στη Ρουμανία

12:55 - 26 Αυγ 2011 | Επιχειρήσεις
Tο πρώτο κατάστημα New Look στην Ρουμανική αγορά, άνοιξαν ο όμιλος Fourlis και η Βρετανική εταιρεία μόδας New Look, στο εμπορικό Afi Palace στο Κοτροτσένι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η New Look που ηγείται στον κλάδο νεανικής μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, στοχεύει να προσφέρει στους Ρουμάνους καταναλωτές ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής σχεδίασης σε πραγματικά προσιτές τιμές. Το σήμα New Look είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των νέων γυναικών, καθώς πωλείται ένα ζευγάρι παπούτσια ανά δύο δευτερόλεπτα, ενώ έχει τις υψηλότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τζιν, φορέματα και παπούτσια.

Η New Look εκπροσωπείται στην Ρουμανία από την εταιρία Genco Trade srl, 100% θυγατρική της Fourlis A.E. Συμμετοχών, η οποία εκτός της παραπάνω δραστηριότητας, αναπτύσσει στην Ρουμανία και το δίκτυο καταστημάτων Intersport. Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος New Look στην τοπική αγορά θα ακολουθήσουν σύντομα τρία νέα καταστήματα στο Βουκουρέστι, στο Κλούζ και στην Κωνστάντσα. Στα επόμενα 5-8 χρόνια η Genco σχεδιάζει την ανάπτυξη 20 καταστημάτων New Look στην Ρουμανία.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.