ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

E.K: Πρόστμα, νέες άδειες και εγκρίσεις για Delta Project και EBIK

18:23 - 20 Ιουλ 2006 | Επιχειρήσεις
Πρόστιμα, χορήγηση νέων αδειών αλλά και τα ενημερωτικά δελτία της Μυτιληναίος και της ΕΒΙΚ σχετικά με τις δημόσιες προτάσεις για την απόκτηση της Δέλτα Μηχανολογικός Εξοπλισμός & Ολοκληρωμένα Εργα από την πρώτη και το σύνολο των μετοχών της δεύτερης από τον κ. Κυριακίδη, ενέκρινε στο σημερινό της συμβούλιο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα αποφάσισε:

- Την επιβολή συνολικού προστίμου 82.500 ευρώ στους υπεύθυνους σύνταξης του ενημερωτικού δελτίου της 30.1.2003 της εταιρίας Ευκλείδης Α.Τ.Ε. και στα τότε μέλη του διοικητικού της συμβουλίου διότι το συγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας δεν περιείχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε οι επενδυτές να εκτιμήσουν ορθά τα αποτελέσματα και τις προοπτικές της Εταιρίας.

-Την επιβολή προστίμου 30.000 στον κ. Κωνσταντίνο Κουρκουτά και 30.000 ευρώ στην κ. Καλλιόπη Ζωγράφου – Οικονόμου διότι παρείχαν παρανόμως την επενδυτική υπηρεσία διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

- Τη χορήγηση άδειας για την παροχή της επενδυτικής υπηρεσίας της λήψης και διαβίβασης εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην ProtonSecurities Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.

- Τη χορήγηση άδειας στην εταιρία Αλφα Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων για την παροχή πρόσθετων επενδυτικών υπηρεσιών σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 4 του ν. 3283/2004.

- Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρία P.F. Capital Α.Ε.Ε.Δ.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.