ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγνατία: Οι τράπεζες στο επίκεντρο, αναβαθμίζει σε "buy" την Emporiki

13:49 - 24 Ιουλ 2006 | Επιχειρήσεις
Σε "buy" από "accumulate" αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας η Εγνατία στο εβδομαδιαίο της report.
Ειδικότερα η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report αναφέρει πως η κυβέρνηση ενδέχεται να πείσει την Credit Agricole για να αυξήσει την προσφορά της , διαφορετικά η διαδικασία ιδιωτικοποίησης δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Εππίσης διατείνεται ότι Credit Agricole είναι πιθανό να αυξήσει ελαφρώς το τίμημά της ώστε να πετύχει το στόχο της.


Παράλληλα η Εγνατία εκτιμά ότι την τρέχουσα εβδομάδα  στο επίκεντρο θα βρεθούν ο τραπεζικός κλάδος, οι διεθνείς αγορές αλλά και τα αποτελέσματα α' τριμήνου των εισηγμένων. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι οι δραματικές εξελίξεις στο Λίβανο δεν αφήνουν σημαντικά περιθώρια για ανάκαμψη, ενώ η επιφυλακτικότητα θα συνεχίσει να είναι κυρίαρχη στις αγορές.


Οσον αφορά στις τράπεζες η Εγνατία αναμένει ότι το β’ τρίμηνο θα παρουσιάσουν αύξηση καθαρών κερδών κατά 57,2%. Η χρηματιστηριακή εξακολουθεί να εμπιστεύεται τις τράπεζες, θέτοντας τη σύσταση "buy" για όλες τις τράπεζες που καλύπτει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.