ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Friesland: Εγκαίνια νέας μονάδας στην Πάτρα - Στα 10 εκατ. η επένδυση

15:25 - 12 Οκτ 2011 | Επιχειρήσεις
Νέα μονάδα της Friesland εγκαινιάζει αύριο στην Πάτρα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Τις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, στο εργοστάσιο της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, θα εγκαινιάσει αύριο, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Η επένδυση, η οποία προέρχεται από εταιρία ολλανδικών συμφερόντων, εντάσσεται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας του υπουργείου για την προσέλκυση νέων αλλά και την επέκταση υφιστάμενων επενδύσεων από χώρες με σημαντική επενδυτική παρουσία στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η παρούσα επένδυση, ύψους 10 εκ. ευρώ, εντάχθηκε πρόσφατα στο νέο Επενδυτικό Νόμο και περιλαμβάνει 4 καινούργιες γραμμές παραγωγής γάλακτος και συναφών προϊόντων υψηλής παστερίωσης, για το ψυγείο.

Παράλληλα, η επένδυση θα συμβάλει στη δημιουργία 80-100 θέσεων εργασίας τόσο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης όσο και στα διάφορα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας και των υποστηρικτικών εργασιών στην αγορά.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.