ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intracom: Συγχώνευση θυγατρικών

12:41 - 13 Οκτ 2011 | Επιχειρήσεις
Tην έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης αποφάσισαν στις 30/8 τα διοικητικά συμβούλια των θυγατρικών της Intracom, Intracom It Services και Intrasoft International.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα διοικητικά συμβούλια της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας της Intracom, «INTRACOM IT SERVICES» και της κατά 99,9% θυγατρικής της τελευταίας «INTRASOFT INTERNATIONAL S.A.» που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, αποφάσισαν την 30.08.2011 την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης των δύο εταιριών με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, με βάση τα οικονομικά τους στοιχεία της 31ης Αυγούστου 2011.

H προτεινόμενη από τα Διοικητικά Συμβούλια των ως άνω συγχωνευομένων εταιριών σχέση ανταλλαγής των νέων μετοχών, η οποία κρίνεται δίκαιη, εύλογη και λογική, προσδιορίσθηκε με βάση την εσωτερική αξία των μετοχών των συγχωνευομένων εταιριών και ορίσθηκε σε 197,736128, δηλ. η Intracom Holdings, ως μοναδική μέτοχος της Aπορροφώμενης Εταιρίας θα ανταλλάξει 197,736128 παλαιές μετοχές προς μία (1) νέα μετοχή της Απορροφώσας Εταιρίας «INTRASOFT INTERNATIONAL SA».

Η συγχώνευση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής του Ομίλου Intracom Holdings για ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στις διεθνείς αγορές. Το νέο διεθνές σχήμα θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη συσσωρευμένη ευρωπαϊκή εμπειρία του Ομίλου και θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξή του στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Οι συγχωνευόμενες εταιρίες θα προβούν σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη χορήγηση των κατά νόμο προβλεπόμενων αδειών και εγκρίσεων των αρμόδιων οργάνων και αρχών.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.