ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΛΠ: "Θέλησή μας η δυναμική συμμετοχή των λιμανιών στην τουριστική θαλάσσια βιομηχανία"

12:46 - 18 Οκτ 2011 | Επιχειρήσεις
"Θέλησή μας είναι η δυναμική συμμετοχή των λιμανιών στην τουριστική θαλάσσια βιομηχανία. Είναι δική μας ευθύνη να προσελκύσουμε και να εξυπηρετήσουμε τον σύγχρονο επιβάτη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος", τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης κατά την εισήγησή του στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Λιμένων Κρουαζιέρας.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους φορείς των λιμένων Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Βόλου, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Θήρας, Μυκόνου, Ρόδου, Κω, Πάτμου, Κατάκολου (Πύργου) και Χανίων.

Μετά τις εισηγήσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΛΙΜΕ, κ. Γιώργου Καστελάνου και νέου προέδρου της MedCruise διευθυντή διοίκησης του ΟΛΠ κ. Σταύρου Χατζάκου, ακολούθησε συζήτηση για τις πολιτικές κρουαζιέρας 2012 -2013 και τον προγραμματισμό των δράσεων και κοινών υποδομών.

Η επιτροπή Λιμένων Κρουαζιέρας αποφάσισε μεταξύ άλλων να συνεδριάσει στις 14 Νομεβρίου 2011 από κοινού με του εκπροσώπους της νεοσύστατης Ένωσης Επιχειρήσεων Κρουαζιέρας, τον ΣΕΤΕ και τους εκπροσώπους των ξένων εταιρειών κρουαζιέρας με σκοπό τη δημιουργία ενός δομημένου νέου περιβάλλοντος για τις πολιτικές 2013-2020.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ανωμερίτης, "η κρουαζιέρα είναι ένα κυκλικό ταξίδι και πρέπει όλοι οι κρίκοι της λιμενικής βιομηχανίας να παρέχουν τις ίδιες υψηλης ποιότητας υπηρεσίες, με σύγχρονες υποδομές και ασφάλεια."
Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 18 Οκτ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.