ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

19:45 - 11 Νοε 2011 | Επιχειρήσεις
Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Νικόλαο Ρεμαντά και 50.000 ευρώ στον Νικόλαο Ρίζο, πρόεδρο και αντιπρόεδρο, αντίστοιχα του ΔΣ της εταιρείας "ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΕ", διότι δεν συμπεριέλαβαν σε ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας σημαντική πληροφορία, αναφορικά με προσύμφωνο μεταβίβασης σημαντικού ποσοστού της εισηγμένης εταιρείας σε τρίτο πρόσωπο, επέβαλε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Αναλυτικότερα, το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ, στην εταιρεία "Compucon Εφαρμογές Υπολογιστών ΑΕ", επειδή δεν κατάρτισε, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2008.

Επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Μπουτάρη, διότι δεν γνωστοποίησε εμπρόθεσμα σημαντική μεταβολή του ποσοστού συμμέτοχής του στην εταιρεία " Ι. Μπουτάρης και Υιος Holding ΑΕ".

Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας "Status ΑΕΕΔ", με έδρα τα Τρίκαλα.

Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας ΑΕΕΔ της εταιρείας "ΖΩΤΟΣ ΑΕΕΔ", νυν "ΖΩΤΟΣ ΑΕΠΕΥ", με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της για μετατροπή της εταιρείας σε ΑΕΠΕΥ.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την τοποθέτηση της Γερασιμίνας Φίλιππα στη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.