ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ MLS και Folli-Follie

12:50 - 24 Νοε 2011 | Επιχειρήσεις
Σε συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της πλοήγησης προχώρησαν η MLS και η Folli Follie.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η διεθνής καινοτομία πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive που ανέπτυξε η MLS, leader στην ελληνική αγορά πλοήγησης με μερίδιο 57% συνδυάζεται με το κομψό στυλ και το ισχυρό όνομα / παρουσία της Folli Follie. Από αυτή τη συνεργασία, αναπτύχθηκε για πρώτη φορά διεθνώς ένας γυναικείος πλοηγός με αναγνώριση φωνής υψηλής αισθητικής και επιπλέον με την συμβολή μιας μεγάλης εταιρίας κοσμημάτων. Το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie θα κυκλοφορήσει στο τέλος Νοεμβρίου στην ελληνική αγορά.

Το MLS Talk&Drive in Style Folli Follie σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με αποκλειστικό γνώμονα τις σύγχρονες γυναίκες οδηγούς, μια δυναμική αγορά με πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Ο νέος πλοηγός θα διατίθεται στην ελληνική αγορά σε καταστήματα τεχνολογίας, και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.

To MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie αποτελεί το βασικό όπλο της στρατηγικής ανάπτυξης της MLS στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την πλευρά της η Folli Follie κατέχει διεθνώς ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας καθώς σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ σε 24 χώρες με περισσότερα από 440 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι η πρώτη αγορά παγκοσμίως που θα κυκλοφορήσει ο γυναικείος πλοηγός MLS Talk&Drive in Style Folli Follie.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.