ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ταμπλό οι νέες μετοχές της Ιπποτουρ και της Σαος – Όλες οι αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ

20:31 - 24 Νοε 2011 | Επιχειρήσεις
Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Ιπποτουρ και της Σαος ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.
Πιο συγκεκριμένα:

· 2.791.896 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας «ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων καθώς και των 17.500.000 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων υπέρ πιστωτών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Νοεμβρίου 2011.

· 214.915 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΣΑΟΣ Α.Ν.Ε. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ», που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) της ΕΧΑΕ ορίστηκε η 25η Νοεμβρίου 2011. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 214.915 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

· την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και την αναλογική επιστροφή του ποσού € 0,21 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 1,40 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 23η Δεκεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 28η Δεκεμβρίου 2011.

· τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» από € 0,70 σε € 0,60 και την ισόποση επιστροφή του ποσού € 0,10 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,60 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 30η Νοεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 2α Δεκεμβρίου 2011.

· τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» από € 0,83 σε € 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 30η Νοεμβρίου 2011.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης «ΟΤΕ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.