ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απονομή βραβείων στήριξε η ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

15:47 - 20 Δεκ 2011 | Επιχειρήσεις

Την τελετή απονομής των βραβείων [B] green που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 6ου ετήσιου συνεδρίου RE+D Business Forum και υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και του ΤΕΕ, στήριξε ως επίσημος χορηγός η τεχνική εταιρεία ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

Κύριος στόχος του θεσμού ήταν η επιβράβευση του αειφόρου κτιρίου και υποστηρίχθηκε από τους εξής φορείς: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε), Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π), Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE), International Council Shoping Centers (ΙCSC) και τέλος Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε., κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος απένειμε βραβείο στην εταιρεία R.C. TECH και τον Υπεύθυνο Μελέτης, κ. Βασίλη Δουρίδα για την κατασκευή του κτιρίου γραφείων, στο οποίο στεγάζονται οι δραστηριότητές της. Με αφορμή την απονομή των βραβείων [B] green, κ. Διαμαντόπουλος, δήλωσε: «Επιβραβεύουμε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι αντίθετα με την τάση των καιρών για μείωση των προϋπολογισμών, δημιουργούν κατασκευές και κτίρια «τοπόσημα», τα οποία δεν αποτελούν απαραίτητα μία πιο ακριβή πρόταση στέγασης, αλλά μία βιώσιμη λύση, συνδυάζοντας ιδανικό περιβάλλον εργασίας και αναψυχής και εξοικονόμηση ενέργειας».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:28 - 20 Δεκ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.